Oslava 20. narozenin Reflexu (Tisková zpráva ze dne 19. dubna 2010)

Velkolepý večerní koncert, dětské odpoledne, divadlo i výstava.

Sobota 1. května 2010 je dnem, kdy týdeník Reflex se svými čtenáři oslaví letošní 20. výročí. V pražském parku Kampa je na tento den připravený nabitý program, při němž si přijdou na své všichni příznivci Reflexu i jejich děti.

Dvacáté narozeniny oslaví časopis Reflex skutečně ve velkém stylu. V sobotu 1. května 2010, přesně v 18.00 hod., odstartuje v pražském parku Kampa velkolepý narozeninový koncert, na kterém spolu s jazzovým bigbandem pražské Ježkovy konzervatoře popřeje Reflexu k narozeninám řada umělců: David Koller, Jiří Suchý, Tonya Graves, Lenka Dusilová, Ondřej Hejma, Vladimir 518, Tata Bojs, Midi Lidi, Zuzana Michnová, Tomáš Hanák, Karel Holas, František Černý, Radek Pobořil, Václav Hudeček, Pancho, Robert Nebřenský, Petr Binder, Jan Haubert, Marek Hlavica a další.

Oslavy časopisu zahájí již předtím ve 13.00 hod. v parku Kampa dětské odpoledne. Děti i jejich rodiče se mohou těšit na desítky zábavných atrakcí s cenami pro velké i malé, dětskou diskotéku pod vedením člena skupiny Tata Bojs Mardoši, výtvarnou dílnu časopisu ABC či divadelní představení souboru Buchty a loutky.

Od 16.00 hod. bude v prostoru nádvoří Musea Kampa (Sovovy mlýny) otevřena výstava nejlepších titulních stran, kterými Reflex v uplynulých 20 letech bavil i šokoval širokou veřejnost. V 16.30 hod. pak budou mít návštěvníci možnost zapojit se do besedy s reportérem Jiřím X. Doležalem, kreslířem Štěpánem Marešem a fotografem Janem Šibíkem, kterou bude moderovat zástupkyně šéfredaktora Reflexu Pavlína Wolfová.

Vstup na večerní koncert, dětské odpoledne, besedu i výstavu je volný. Těšíme se na vás!

Více informací o programu oslav 20. výročí časopisu Reflex získáte na e-mailu katerina.kucharova@ringier.cz nebo na tel. 724 014 653.

Prestižní společenský týdeník Reflex je na trhu od dubna 1990, od roku 1993 je součástí portfolia vydavatelství Ringier ČR. Reflex přibližuje čtenářům aktuální témata a zajímavé osobnosti naší doby a zprostředkovává nový úhel pohledu na svět a životní styl. Týdeník si získal své renomé zejména kvalitní žurnalistickou tvorbou a snahou o odvážné a maximálně pravdivé reportáže z domova i ze zahraničí, a to včetně míst dramatických konfliktů. Unie vydavatelů v roce 2009 už počtvrté za sebou uznala kvalitu Reflexu opětovným udělením 1. místa a titulu Časopis roku v kategorii Společenský časopis.

Vydavatelství Ringier ČR, patřící pod švýcarský mediální koncern Ringier AG, je s více než 3,4 miliony čtenářů největším vydavatelem periodického tisku v České republice a zároveň patří i k nejvýznamnějším poskytovatelům internetového obsahu. Do portfolia firmy patří nejčtenější deník Blesk, deníky Aha! a Sport a časopisy Reflex, ABC, Blesk pro ženy, Blesk zdraví, Blesk Křížovky a Blesk Hobby. V oblasti elektronických médií provozuje společnost internetové servery www.blesk.cz, www.ahaonline.cz, www.deniksport.cz, www.bleskprozeny.cz,  www.reflex.cz a www.iabc.cz. Více informací najdete na www.ringier.cz.